pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dar Gelirli Ailelere Konut Müjdesi

09.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 09.07.2018 - 16:43
 

Dar Gelirli Ailelere Konut Müjdesi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için yaptığı konutları bayramdan önce teslim etmeyi hedefliyor. Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için yaptığı konutları bayramdan önce teslim etmeyi hedefliyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kılavuz bölgesinde 400 konutun yapıldığı Vefa Konutlarında çalışmalar son aşamaya geldi. Konut alanında aralarında caminin de yer aldığı sosyal donatılar da yer alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar kira öder gibi taksitlerle ödenecek. Projelendirmesi 2+1 75 metrekare olarak yapılan dairelerde, ince işçiliğinin son aşamaya geldiği, dairelerin Kurban Bayramı öncesi hak sahiplerine teslim edilmesini palanlandığı bildirildi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için yaptığı konutları bayramdan önce teslim etmeyi hedefliyor. Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için yaptığı konutları bayramdan önce teslim etmeyi hedefliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kılavuz bölgesinde 400 konutun yapıldığı Vefa Konutlarında çalışmalar son aşamaya geldi. Konut alanında aralarında caminin de yer aldığı sosyal donatılar da yer alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar kira öder gibi taksitlerle ödenecek.

Projelendirmesi 2+1 75 metrekare olarak yapılan dairelerde, ince işçiliğinin son aşamaya geldiği, dairelerin Kurban Bayramı öncesi hak sahiplerine teslim edilmesini palanlandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.