pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

09.07.2018 - 11:53, Güncelleme: 09.07.2018 - 11:53
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçak sigara ile yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçak sigara ile yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı uyruklu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son 1 hafta içerisinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında 7 uyuşturucu madde kaçakçılığı, 1 izinsiz çalıştırma ve 2 yasa dışı giriş olmak üzere 14 olaya müdahale etti. Bu olaylarda 900 paket gümrük kaçağı sigara, 18 gram kubar, 15 gram toz ve 4 gram plaka esrar ele geçirildi. Dentim faaliyetlerinde ayrıca yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı uyruklu yakalandı.Olaylarla ilgili 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçak sigara ile yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçak sigara ile yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı uyruklu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son 1 hafta içerisinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında 7 uyuşturucu madde kaçakçılığı, 1 izinsiz çalıştırma ve 2 yasa dışı giriş olmak üzere 14 olaya müdahale etti.

Bu olaylarda 900 paket gümrük kaçağı sigara, 18 gram kubar, 15 gram toz ve 4 gram plaka esrar ele geçirildi.

Dentim faaliyetlerinde ayrıca yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 7 yabancı uyruklu yakalandı.

Olaylarla ilgili 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.