pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

07.07.2018 - 18:58, Güncelleme: 07.07.2018 - 18:58
 

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Çelik, Erkilet ve Yeşil mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.Kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:"Şehirlerin vitrinleri vardır. Havaalanları, otobüs ve tren garları şehre ilk gelen kişilerin o şehir hakkındaki ilk intibalarının oluştuğu yerlerdir. Şehrin ana giriş yolları, ana arterleri de şehrin vitrini sayılır. Erkilet Bulvarı da şehrimizin kuzey çevre yolundan girişte ilk intibanın oluştuğu yer. Bu bulvarın kenarında uzun yıllardır plansız yapılaşma ile yapılmış metruk vaziyette binalar vardı. Düzenli yapılaşma ile büyüyen şehrimizde bu uygunsuz görüntülerin kaldırılması gerekiyordu. Hukuki problemler halledildi ve tüm hak sahiplerinin haklarının verilmesiyle buradaki ev ve dükkanlar boşaltıldı. Yıkımın hemen ardından burada imar planında olduğu şekliyle hem yolu genişleteceğiz hem de yeşil alan ve otoparkı yapacağız."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Çelik, Erkilet ve Yeşil mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Şehirlerin vitrinleri vardır. Havaalanları, otobüs ve tren garları şehre ilk gelen kişilerin o şehir hakkındaki ilk intibalarının oluştuğu yerlerdir. Şehrin ana giriş yolları, ana arterleri de şehrin vitrini sayılır. Erkilet Bulvarı da şehrimizin kuzey çevre yolundan girişte ilk intibanın oluştuğu yer. Bu bulvarın kenarında uzun yıllardır plansız yapılaşma ile yapılmış metruk vaziyette binalar vardı.

Düzenli yapılaşma ile büyüyen şehrimizde bu uygunsuz görüntülerin kaldırılması gerekiyordu. Hukuki problemler halledildi ve tüm hak sahiplerinin haklarının verilmesiyle buradaki ev ve dükkanlar boşaltıldı. Yıkımın hemen ardından burada imar planında olduğu şekliyle hem yolu genişleteceğiz hem de yeşil alan ve otoparkı yapacağız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.