pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Uygulamalı Girişimcilik Kursları Sürüyor

07.07.2018 - 16:18, Güncelleme: 07.07.2018 - 16:18
 

Zara'da Uygulamalı Girişimcilik Kursları Sürüyor

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kurslarının dördüncüsü başladı.Belediye Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kurslarının dördüncüsü başladı.Belediye Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen kursta 21 kursiyer eğitim alıyor.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Belediyemiz tarafından dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kurslarımız dörder gün sürüyor ve bu kursların sonunda katılımcılarımız sertifika sahibi olarak hibe ve faizsiz kredi imkanları ile yeni iş yerleri açabilecekler." dedi.Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel tarafından verilen eğitimler 4 gün sürecek.
SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kurslarının dördüncüsü başladı.Belediye Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kurslarının dördüncüsü başladı.

Belediye Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen kursta 21 kursiyer eğitim alıyor.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Belediyemiz tarafından dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kurslarımız dörder gün sürüyor ve bu kursların sonunda katılımcılarımız sertifika sahibi olarak hibe ve faizsiz kredi imkanları ile yeni iş yerleri açabilecekler." dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel tarafından verilen eğitimler 4 gün sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.