pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgın'daki Otobüs Kazası

06.07.2018 - 14:53, Güncelleme: 06.07.2018 - 14:53
 

Ilgın'daki Otobüs Kazası

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde 33 yolcunun yaralandığı kazaya karışan otobüsün enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.Devrilen otobüs...

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde 33 yolcunun yaralandığı kazaya karışan otobüsün enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.Devrilen otobüs iki vinç yardımı ile bir saatlik bir çalışma sonucu kaldırıldı. Otobüsü kaldırma çalışmaları devam ederken karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Dün gece Afyonkarahisar - Konya karayolu Ilgın yakınlarında yolcu otobüsü devrilmiş, kazada sürücü ile 4'ü çocuk 32 yolcu yaralanmıştı.
KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde 33 yolcunun yaralandığı kazaya karışan otobüsün enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.Devrilen otobüs...

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde 33 yolcunun yaralandığı kazaya karışan otobüsün enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.

Devrilen otobüs iki vinç yardımı ile bir saatlik bir çalışma sonucu kaldırıldı.

Otobüsü kaldırma çalışmaları devam ederken karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Dün gece Afyonkarahisar - Konya karayolu Ilgın yakınlarında yolcu otobüsü devrilmiş, kazada sürücü ile 4'ü çocuk 32 yolcu yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.