pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

06.07.2018 - 12:03, Güncelleme: 06.07.2018 - 12:03
 

Kayseri Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Örgütün "subay mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 12 zanlı için operasyon başlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) "subay mahrem yapılanması"na yönelik soruşturmada, 12 zanlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kayseri, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce ve Tekirdağ'da TSK personelini ankesörlü telefondan arayarak, FETÖ silahlı terör örgütü faaliyetleri çerçevesinde sohbet veren ve sohbet imamlığı yapan 16 kişi tespit edildi.Şüphelilerden 4'ünün daha önceden haklarında yürütülen FETÖ soruşturmaları nedeniyle tutuklu oldukları ve halen cezaevinde bulundukları belirlendi.12 şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda A.G, F.G, M.B, S.E. ve Y.G. gözaltına alındı. 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Örgütün "subay mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 12 zanlı için operasyon başlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) "subay mahrem yapılanması"na yönelik soruşturmada, 12 zanlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kayseri, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce ve Tekirdağ'da TSK personelini ankesörlü telefondan arayarak, FETÖ silahlı terör örgütü faaliyetleri çerçevesinde sohbet veren ve sohbet imamlığı yapan 16 kişi tespit edildi.

Şüphelilerden 4'ünün daha önceden haklarında yürütülen FETÖ soruşturmaları nedeniyle tutuklu oldukları ve halen cezaevinde bulundukları belirlendi.

12 şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda A.G, F.G, M.B, S.E. ve Y.G. gözaltına alındı. 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.