pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boğulmak Üzereyken Kurtarılan Çocuk 46 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

05.07.2018 - 21:53, Güncelleme: 05.07.2018 - 21:53
 

Boğulmak Üzereyken Kurtarılan Çocuk 46 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan'ın boğulmak üzereyken kurtardığı çocuk, 46 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

KARAMAN (AA) - Karaman'da 46 gün önce serinlemek için girdiği süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından havuzdan çıkarılıp hastanede tedavi altına alınan çocuk, yaşam mücadelesini kaybetti.Karaman Devlet Hastanesinde 46 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Davut Şimşek (15) akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.Şimşek'in cenazesi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Türk Dünyası Kültür Parkı'nda, 20 Mayıs'ta, serinlemek için süs havuzuna giren ve boğulma tehlikesi geçiren Davut Şimşek, o sırada parkta incelemede bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından havuzdan çıkarılmış ve tedavi altına alınmıştı.
Karaman Belediye Başkanı Çalışkan'ın boğulmak üzereyken kurtardığı çocuk, 46 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

KARAMAN (AA) - Karaman'da 46 gün önce serinlemek için girdiği süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından havuzdan çıkarılıp hastanede tedavi altına alınan çocuk, yaşam mücadelesini kaybetti.

Karaman Devlet Hastanesinde 46 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Davut Şimşek (15) akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Şimşek'in cenazesi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Türk Dünyası Kültür Parkı'nda, 20 Mayıs'ta, serinlemek için süs havuzuna giren ve boğulma tehlikesi geçiren Davut Şimşek, o sırada parkta incelemede bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından havuzdan çıkarılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.