pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 800 Araçlık Otopark Hizmete Girdi

05.07.2018 - 15:48, Güncelleme: 05.07.2018 - 15:48
 

Sivas'ta 800 Araçlık Otopark Hizmete Girdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yeraltında 3 katlı ve 800 araç kapasitesine sahip olarak inşa edilen otopark tamamlandı. Belediye tarafından doğrudan işletilecek otoparkta, araç girişi 3 lira, sonraki her saat için 1 lira olarak ücretlendirilecek. Otoparkı aylık olarak kullanmak isteyenler için abonelik ücreti 300 lira olarak belirlendi. Bu arada kentte, ilerleyen dönemde jandarma binasının arka kısmı ve orduevinin bulunduğu bölgede oluşturulacak 4 Eylül ve Kışla meydanların altında da otopark alanları inşa edileceği bildirildi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.Belediyeden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yeraltında 3 katlı ve 800 araç kapasitesine sahip olarak inşa edilen otopark tamamlandı.

Belediye tarafından doğrudan işletilecek otoparkta, araç girişi 3 lira, sonraki her saat için 1 lira olarak ücretlendirilecek.

Otoparkı aylık olarak kullanmak isteyenler için abonelik ücreti 300 lira olarak belirlendi.

Bu arada kentte, ilerleyen dönemde jandarma binasının arka kısmı ve orduevinin bulunduğu bölgede oluşturulacak 4 Eylül ve Kışla meydanların altında da otopark alanları inşa edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.