pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Valisi Şimşek Bir Yılı Değerlendirdi

04.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 04.07.2018 - 16:43
 

Niğde Valisi Şimşek Bir Yılı Değerlendirdi

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde'de görev aldığı son bir yılda yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.Vali Şimşek,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde'de görev aldığı son bir yılda yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.Vali Şimşek, öğretmen evinde düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya gelerek, Niğde'de geçen bir yılın değerlendirmesini yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli istihdam seferberliğinde Niğde'nin İç Anadolu'da birinci olduğunu ve bundan sonra da rakamların yükselmesi noktasında çalışmaların devam edeceğini söyledi.Niğde için vizyon projelerden birini olan "Marka Kent Niğde"yi hayata geçirdiklerini anlatan Vali Şimşek, şunları kaydetti:"Ahiler Kalkınma Ajansıyla birlikte ortaya koyduğumuz uzun vadeli bir proje. İnşallah bu proje gerçekleştiğinde Niğde daha çok ziyaretçi ve yatırımcı çeken pilot bir il olacak ve ülkemizde adından daha çok ses getiren bir proje olacak. Yine tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluşuna yönelik çalışmalarımız da son aşamasına geldi. Bu konuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına müracaatımızı yaptık, onay süreci devam ediyor. Bu da bölgedeki çiftçimizi üreticimizin ekonomik seviyesini yükseltecek önemli bir proje. Enerji İhtisas organize sanayi bölgesi konusunda da olumlu gelişmeler var."Şimşek, daha sonra, Niğde'deki kurum ve kuruluşların yapmış olduğu çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde'de görev aldığı son bir yılda yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.Vali Şimşek,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde'de görev aldığı son bir yılda yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.

Vali Şimşek, öğretmen evinde düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya gelerek, Niğde'de geçen bir yılın değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli istihdam seferberliğinde Niğde'nin İç Anadolu'da birinci olduğunu ve bundan sonra da rakamların yükselmesi noktasında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Niğde için vizyon projelerden birini olan "Marka Kent Niğde"yi hayata geçirdiklerini anlatan Vali Şimşek, şunları kaydetti:

"Ahiler Kalkınma Ajansıyla birlikte ortaya koyduğumuz uzun vadeli bir proje. İnşallah bu proje gerçekleştiğinde Niğde daha çok ziyaretçi ve yatırımcı çeken pilot bir il olacak ve ülkemizde adından daha çok ses getiren bir proje olacak. Yine tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluşuna yönelik çalışmalarımız da son aşamasına geldi. Bu konuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına müracaatımızı yaptık, onay süreci devam ediyor. Bu da bölgedeki çiftçimizi üreticimizin ekonomik seviyesini yükseltecek önemli bir proje. Enerji İhtisas organize sanayi bölgesi konusunda da olumlu gelişmeler var."

Şimşek, daha sonra, Niğde'deki kurum ve kuruluşların yapmış olduğu çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.