pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mkek Kırıkkale Fabrikası'ndaki Patlamanın 21. Yılı

03.07.2018 - 15:58, Güncelleme: 03.07.2018 - 15:58
 

Mkek Kırıkkale Fabrikası'ndaki Patlamanın 21. Yılı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana gelen patlamada hayatını kaybedenleri andı.Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, Savunma Sanayinin bel kemiği olan MKEK ve Mühimmat Fabrikası'nda yaşanan acıyı hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutulmayacağını belirtti.Açıklamasının devamında unutulmaması için de geride devamlı hatırlanacak izler kaldığını dile getiren Saygılı, "Fabrikamızı, MKEK'i ve ülkemizi Allah her türlü facialardan korusun. Patlamada yaşamını yitiren işçi kardeşimizin ailesinin bir kez daha üzüntülerini paylaşıyoruz. 3 Temmuz 1997'de meydana gelen ve Kırıkkale'yi savaş alanına çeviren büyük patlamada, biri MKEK işçisi olmak üzere şarapnel parçalarının çarpması sonucu 2'si çocuk toplam 4 kişi hayatını kaybetmiş, kent merkezinde 40 bin konut hasar görmüş, halk 3 gün boyunca şehir dışında konaklamıştı." ifadelerini kullandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana gelen patlamada hayatını kaybedenleri andı.

Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, Savunma Sanayinin bel kemiği olan MKEK ve Mühimmat Fabrikası'nda yaşanan acıyı hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutulmayacağını belirtti.

Açıklamasının devamında unutulmaması için de geride devamlı hatırlanacak izler kaldığını dile getiren Saygılı, "Fabrikamızı, MKEK'i ve ülkemizi Allah her türlü facialardan korusun. Patlamada yaşamını yitiren işçi kardeşimizin ailesinin bir kez daha üzüntülerini paylaşıyoruz. 3 Temmuz 1997'de meydana gelen ve Kırıkkale'yi savaş alanına çeviren büyük patlamada, biri MKEK işçisi olmak üzere şarapnel parçalarının çarpması sonucu 2'si çocuk toplam 4 kişi hayatını kaybetmiş, kent merkezinde 40 bin konut hasar görmüş, halk 3 gün boyunca şehir dışında konaklamıştı." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.