pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kılıçdaroğlu İle İnce Bir Araya Geldi

02.07.2018 - 23:28, Güncelleme: 02.07.2018 - 23:28
 

Kılıçdaroğlu İle İnce Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüştü

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile yemekte bir araya geldi.JW Marriott Otel'de basına kapalı gerçekleşen yemekte, Kılıçdaroğlu ve İnce'ye eşleri de eşlik etti. Samimi bir havada geçtiği öğrenilen görüşme yaklaşık 3 saat sürdü. Kılıçdaroğlu ve İnce giriş ve çıkış için otelin arka kapısını kullandı.Yemekte, Kılıçdaroğlu ve İnce'nin 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundukları ve parti içi konuları ele aldıkları öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüştü

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile yemekte bir araya geldi.

JW Marriott Otel'de basına kapalı gerçekleşen yemekte, Kılıçdaroğlu ve İnce'ye eşleri de eşlik etti.

Samimi bir havada geçtiği öğrenilen görüşme yaklaşık 3 saat sürdü. Kılıçdaroğlu ve İnce giriş ve çıkış için otelin arka kapısını kullandı.

Yemekte, Kılıçdaroğlu ve İnce'nin 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundukları ve parti içi konuları ele aldıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.