pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden İlk Ürün Çıkışı Romanya'ya

Spor 02.07.2018 - 16:08, Güncelleme: 02.07.2018 - 16:08
 

Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden İlk Ürün Çıkışı Romanya'ya

Açılışını Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yaptığı Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden Romanya'ya 3 tırla yatak gönderildi

KIRŞEHİR (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin açılışını yaptığı Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden ilk ürün çıkışı, 3 tır dolusu yatakla Romanya'ya gerçekleştirildi.Kırşehir Ticaret Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Gümrük Müdürlüğünde ilk ihracat için uğurlama töreni düzenlendi.Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmanın ürettiği yatakların yüklendiği 3 tır, işlemlerin ardından Romanya'ya uğurlandı.Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kırşehir Ticaret Müdürü Mahmut Dalgalı, kentten artık canlı hayvan ithalatı da dahil olmak üzere her türlü ürünün ihracat ve ithalatının yapılabileceğini belirtti.Törene, Kırşehir Gümrük Müdür Vekili Alaser Keskin, Tır Gümrük Müdürü Mehmet Sağlam, iş insanları ve diğer yetkililer katıldı.
Açılışını Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yaptığı Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden Romanya'ya 3 tırla yatak gönderildi

KIRŞEHİR (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin açılışını yaptığı Kırşehir Gümrük Müdürlüğünden ilk ürün çıkışı, 3 tır dolusu yatakla Romanya'ya gerçekleştirildi.

Kırşehir Ticaret Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Gümrük Müdürlüğünde ilk ihracat için uğurlama töreni düzenlendi.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmanın ürettiği yatakların yüklendiği 3 tır, işlemlerin ardından Romanya'ya uğurlandı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kırşehir Ticaret Müdürü Mahmut Dalgalı, kentten artık canlı hayvan ithalatı da dahil olmak üzere her türlü ürünün ihracat ve ithalatının yapılabileceğini belirtti.

Törene, Kırşehir Gümrük Müdür Vekili Alaser Keskin, Tır Gümrük Müdürü Mehmet Sağlam, iş insanları ve diğer yetkililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.