pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erü Fen Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

02.07.2018 - 14:03, Güncelleme: 02.07.2018 - 14:03
 

Erü Fen Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi'nden 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 5 bölümden 71 öğrenci mezun oldu.ERÜ'den yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi'nden 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 5 bölümden 71 öğrenci mezun oldu.ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, mezun olan öğrenciler için fakülte bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, rektör Prof. Dr. Muhammed Güven, rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Nafiz Kahraman ve Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.Öztürk, burada yaptığı konuşmada, fakülteleri hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Fen fakültemiz akademik yayınlar sıralamasında önemli bir birikime sahiptir. Her dönem yayınlar sıralamasında üniversitemizde ilk üç sırada yer almaktadır. Erciyes Üniversitesi Akademik Veri yönetimi sisteminden aldığımız bilgilere göre, son beş yılda 2017 yılı sonu itibarıyla üniversitemizin ürettiği toplam akademik yayın sayısı 32 bin 91 adettir. Fakültemiz ise 4 bin 51 yayınla toplam yayın sırlamasında 3. sırada yer almaktadır. Oransal olarak yani kişi başı yayın sıralamasına bakıldığı zaman ise fakültemiz 1. sırada yer almaktadır. Yine son 5 yılda üniversitemizde yapılan toplam proje sayısı 2 bin 887, üniversitemizin aldığı toplam atıf sayısı 102 bin 622 olurken, fakültemiz 433 adet proje ile üniversitemiz birimler arasında proje sıralamasında üçüncü ve 28 bin 166 adet atıf ile üniversitemiz birimler arası atıf sıralamasında ikinci sıradadır." dedi.Güven ise konuşmasında, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediMezuniyet töreninde fakülte birincisi Rüveyda Ateş, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.Tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ve hep birlikte keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi'nden 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 5 bölümden 71 öğrenci mezun oldu.ERÜ'den yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi'nden 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 5 bölümden 71 öğrenci mezun oldu.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, mezun olan öğrenciler için fakülte bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, rektör Prof. Dr. Muhammed Güven, rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Nafiz Kahraman ve Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, fakülteleri hakkında bilgi verdi.

Öztürk, "Fen fakültemiz akademik yayınlar sıralamasında önemli bir birikime sahiptir. Her dönem yayınlar sıralamasında üniversitemizde ilk üç sırada yer almaktadır. Erciyes Üniversitesi Akademik Veri yönetimi sisteminden aldığımız bilgilere göre, son beş yılda 2017 yılı sonu itibarıyla üniversitemizin ürettiği toplam akademik yayın sayısı 32 bin 91 adettir. Fakültemiz ise 4 bin 51 yayınla toplam yayın sırlamasında 3. sırada yer almaktadır. Oransal olarak yani kişi başı yayın sıralamasına bakıldığı zaman ise fakültemiz 1. sırada yer almaktadır. Yine son 5 yılda üniversitemizde yapılan toplam proje sayısı 2 bin 887, üniversitemizin aldığı toplam atıf sayısı 102 bin 622 olurken, fakültemiz 433 adet proje ile üniversitemiz birimler arasında proje sıralamasında üçüncü ve 28 bin 166 adet atıf ile üniversitemiz birimler arası atıf sıralamasında ikinci sıradadır." dedi.

Güven ise konuşmasında, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi

Mezuniyet töreninde fakülte birincisi Rüveyda Ateş, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ve hep birlikte keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.