pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Niğde Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

02.07.2018 - 13:08, Güncelleme: 02.07.2018 - 13:08
 

Ak Parti Niğde Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde milletvekilleri mazbatalarını aldı.24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti'den...

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde milletvekilleri mazbatalarını aldı.24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti'den milletvekili seçilen Yavuz Ergun ve Selim Gültekin hizmete giren yeni Niğde Adliyesi'ne geldi. Milletvekilleri, adliye duruşma salonunda düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'ın elinden aldı.Törene, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Belediye Başkanı Rifat Özkan, milletvekilleri, aileleri ve partililer katıldı. Ergun, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde yeni devlet başkanı seçtiğimiz için ve yardımcı olan tüm halkımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Bizler bu ülkenin değerlerini yüceltmek, mukaddes emanetlerine sahip çıkmak için varımızla yoğumuzla mücadele edeceğiz. Niğde'den iki milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine gidiyoruz. Allah utandırmasın, iyi hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah memleketimize, milletimize hayırlı işler yaparız." dedi.Selim Gültekin de seçimlerde emeği geçenlere teşekkür ederek, "İnşallah 5 yıl boyunca yeniliklerle dolu, yeni bir Niğde için elimizden geleni birlik beraberlik içinde yapacağız. 'Vakit hizmet vakti' dedik, yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu kutsal görevi el birliğiyle yapmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.AK Parti İl Başkanı Peşin ise 24 Haziran seçimlerinde 81 milyon vatandaşın kazandığını aktararak, şunları kaydetti:"Seçimlerde milletimiz iradesine sahip çıktı. 16 yıldır olduğu gibi istikrar ve güvene sahip çıktık. Kavgayı ve yıkım ekibini reddetti. Aziz milletimiz, yine AK Parti'nin değerli kadrolarına hizmet etme imkanı sağladı. Ben seçilen iki milletvekilimize başarılar diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Niğdeli hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 'Durmak yok yola devam' diyoruz."
NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde milletvekilleri mazbatalarını aldı.24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti'den...

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde milletvekilleri mazbatalarını aldı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti'den milletvekili seçilen Yavuz Ergun ve Selim Gültekin hizmete giren yeni Niğde Adliyesi'ne geldi.

Milletvekilleri, adliye duruşma salonunda düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'ın elinden aldı.

Törene, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Belediye Başkanı Rifat Özkan, milletvekilleri, aileleri ve partililer katıldı.

Ergun, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde yeni devlet başkanı seçtiğimiz için ve yardımcı olan tüm halkımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Bizler bu ülkenin değerlerini yüceltmek, mukaddes emanetlerine sahip çıkmak için varımızla yoğumuzla mücadele edeceğiz. Niğde'den iki milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine gidiyoruz. Allah utandırmasın, iyi hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah memleketimize, milletimize hayırlı işler yaparız." dedi.

Selim Gültekin de seçimlerde emeği geçenlere teşekkür ederek, "İnşallah 5 yıl boyunca yeniliklerle dolu, yeni bir Niğde için elimizden geleni birlik beraberlik içinde yapacağız. 'Vakit hizmet vakti' dedik, yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu kutsal görevi el birliğiyle yapmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Peşin ise 24 Haziran seçimlerinde 81 milyon vatandaşın kazandığını aktararak, şunları kaydetti:

"Seçimlerde milletimiz iradesine sahip çıktı. 16 yıldır olduğu gibi istikrar ve güvene sahip çıktık. Kavgayı ve yıkım ekibini reddetti. Aziz milletimiz, yine AK Parti'nin değerli kadrolarına hizmet etme imkanı sağladı. Ben seçilen iki milletvekilimize başarılar diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Niğdeli hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 'Durmak yok yola devam' diyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.