pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Anız Yangını

30.06.2018 - 21:48, Güncelleme: 30.06.2018 - 21:48
 

Konya'da Anız Yangını

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde hasata alınan bir tarlada çıkan anız yangını, buğday ekili araziye sıçramadan söndürüldü.Alınan bilgiye göre...

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde hasata alınan bir tarlada çıkan anız yangını, buğday ekili araziye sıçramadan söndürüldü.Alınan bilgiye göre ilçenin Kozanlı yolu çıkışında elektrik direğinde iki kuşun akıma kapıldıktan sonra yanarak tarlaya düşmesi sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangına itfaiye ekipleri ile Kulu Belediyesi iş makinaları müdahale etti. Elektrik direğinin bulunduğu anızın yandığı yangın, buğday tarlasına sıçramadan kontrol altına alındı.Korkmaz Kılınç'a ait bahçede bulunan 87 üzüm çubuğu ve 12 elma ağacı zarar gördü. Bahçe sahibi Kılınç, yangının çıkışına ilişkin, "Kuşun elektrik akımına uğramasıyla yanarak düştüğünü gördüm. Alevler rüzgarla çok çabuk yayıldı. Söndürmede yetersiz kaldık, itfaiyeye haber verdik." diye konuştu.
KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde hasata alınan bir tarlada çıkan anız yangını, buğday ekili araziye sıçramadan söndürüldü.Alınan bilgiye göre...

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde hasata alınan bir tarlada çıkan anız yangını, buğday ekili araziye sıçramadan söndürüldü.

Alınan bilgiye göre ilçenin Kozanlı yolu çıkışında elektrik direğinde iki kuşun akıma kapıldıktan sonra yanarak tarlaya düşmesi sonucu yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangına itfaiye ekipleri ile Kulu Belediyesi iş makinaları müdahale etti. Elektrik direğinin bulunduğu anızın yandığı yangın, buğday tarlasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Korkmaz Kılınç'a ait bahçede bulunan 87 üzüm çubuğu ve 12 elma ağacı zarar gördü.

Bahçe sahibi Kılınç, yangının çıkışına ilişkin, "Kuşun elektrik akımına uğramasıyla yanarak düştüğünü gördüm. Alevler rüzgarla çok çabuk yayıldı. Söndürmede yetersiz kaldık, itfaiyeye haber verdik." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.