pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Fotoğraf Sergisi

28.06.2018 - 12:38, Güncelleme: 28.06.2018 - 12:38
 

Ankara'da Fotoğraf Sergisi

ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.Yeni...

ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.Yeni Mahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Meydan, Uğrak ve Yenimahalle kurs merkezlerinde fotoğrafçılık eğitimi alan 100 kursiyerin, yıl boyunca çektikleri, doğa ve insan temalı fotoğraflardan seçilen 40 fotoğraf sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kurs öğretmeni Büşra Erbaş Çetinkaya ile fotoğrafları yakından inceleyerek bilgi aldı. Sanatın her dalının toplum için önemli olduğunu ifade eden Yaşar, "Sanat ülkenin kültür seviyesini gösterir. Gelişmişliğin en güzel belgesidir. Biz sanata, kültüre ne kadar değer verirsek, Türkiye'nin de çocuklarımızın da geleceği o kadar aydınlık olur." değerlendirmesinde bulundu.
ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.Yeni...

ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.

Yeni Mahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Meydan, Uğrak ve Yenimahalle kurs merkezlerinde fotoğrafçılık eğitimi alan 100 kursiyerin, yıl boyunca çektikleri, doğa ve insan temalı fotoğraflardan seçilen 40 fotoğraf sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kurs öğretmeni Büşra Erbaş Çetinkaya ile fotoğrafları yakından inceleyerek bilgi aldı.

Sanatın her dalının toplum için önemli olduğunu ifade eden Yaşar, "Sanat ülkenin kültür seviyesini gösterir. Gelişmişliğin en güzel belgesidir. Biz sanata, kültüre ne kadar değer verirsek, Türkiye'nin de çocuklarımızın da geleceği o kadar aydınlık olur." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.