pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karı Koca Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

27.06.2018 - 14:18, Güncelleme: 27.06.2018 - 14:18
 

Karı Koca Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan tutuklu karı kocaya 12 ve 9 yıl hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan tutuklu karı koca, 12 ve 9 yıl hapis cezalarına çarptırıldı. Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, 2 sanık ile avukatları hazır bulundu. Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Zekeriya Sarıçelik'i "terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl, emniyet güçlerince yakalandığı sırada üzerinde sahte ehliyetin bulunmasından dolayı, "evrakta sahtecilik" suçundan ise 3 yıl hapse mahkum etti. Özlem Sarıçelik de "terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl hapisle cezalandırıldı.
Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan tutuklu karı kocaya 12 ve 9 yıl hapis cezaları verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan tutuklu karı koca, 12 ve 9 yıl hapis cezalarına çarptırıldı.

Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, 2 sanık ile avukatları hazır bulundu. Son sözleri sorulan sanıklar, suçlamaları reddederek, tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Zekeriya Sarıçelik'i "terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl, emniyet güçlerince yakalandığı sırada üzerinde sahte ehliyetin bulunmasından dolayı, "evrakta sahtecilik" suçundan ise 3 yıl hapse mahkum etti.

Özlem Sarıçelik de "terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl hapisle cezalandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.