pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

27.06.2018 - 10:33, Güncelleme: 27.06.2018 - 10:33
 

Konya'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı....

KONYA (AA) - Konya'da motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, motosiklet ve bir iş yerinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı. 6 bin lira çalınan iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha önce de aynı suçtan gözaltına alınan Osman S. (20) olduğunu belirledi. Şüpheli, polisin evine düzenlediği baskınla yakalandı. Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
KONYA (AA) - Konya'da motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı....

KONYA (AA) - Konya'da motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, motosiklet ve bir iş yerinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı. 6 bin lira çalınan iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha önce de aynı suçtan gözaltına alınan Osman S. (20) olduğunu belirledi.

Şüpheli, polisin evine düzenlediği baskınla yakalandı.

Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.