pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gelinlikle Sandık Başına Gitti

24.06.2018 - 15:03, Güncelleme: 24.06.2018 - 15:03
 

Gelinlikle Sandık Başına Gitti

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir gelin, düğünü öncesi vatandaşlık görevini yerine getirerek gelinliğiyle oy verdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir gelin, düğünü öncesi gelinlikle sandık başına gelerek oyunu kullandı.Yeliz Özer ve Servet Aydoğan çifti düğünlerinden önce vatandaşlık görevlerini yerine getiren getirdi.Orhangazi İlkokulunda gelinliğiyle sandık başına gelen Yeliz Özer'i, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Seyit Şertçelik, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, tebrik ederek küçük altın hediye etti. Belediye Başkanı Güney, "Çok mutlu ve anlamlı bu özel gününüzde vatandaşlık görevinizi yerine getirmeyi ihmal etmediğiniz için sizi tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum." dedi.
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir gelin, düğünü öncesi vatandaşlık görevini yerine getirerek gelinliğiyle oy verdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir gelin, düğünü öncesi gelinlikle sandık başına gelerek oyunu kullandı.

Yeliz Özer ve Servet Aydoğan çifti düğünlerinden önce vatandaşlık görevlerini yerine getiren getirdi.

Orhangazi İlkokulunda gelinliğiyle sandık başına gelen Yeliz Özer'i, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Seyit Şertçelik, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, tebrik ederek küçük altın hediye etti.

Belediye Başkanı Güney, "Çok mutlu ve anlamlı bu özel gününüzde vatandaşlık görevinizi yerine getirmeyi ihmal etmediğiniz için sizi tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.