pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vakıfbank'ta 3 İmza

22.06.2018 - 15:58, Güncelleme: 22.06.2018 - 15:58
 

Vakıfbank'ta 3 İmza

- Sarı-siyahlılar, altyapısından yetişen Ebrar Karakurt, Buket Gülübay ve Derya Cebecioğlu ile sözleşme imzaladı

İSTANBUL (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi'nde yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren VakıfBank Kulübü, altyapısından yetişen 3 oyuncuyu A takım kadrosuna kattı.Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon A takımla antrenmanlara çıkan ve zaman zaman forma şansı bulan Ebrar Karakurt'un yanı sıra Buket Gülübay ve Derya Cebecioğlu ile sözleşme imzalandı.Üç oyuncu da 2018-2019 sezonu itibarıyla VakıfBank'ın A takımında yer alacak.
- Sarı-siyahlılar, altyapısından yetişen Ebrar Karakurt, Buket Gülübay ve Derya Cebecioğlu ile sözleşme imzaladı


İSTANBUL (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi'nde yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren VakıfBank Kulübü, altyapısından yetişen 3 oyuncuyu A takım kadrosuna kattı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon A takımla antrenmanlara çıkan ve zaman zaman forma şansı bulan Ebrar Karakurt'un yanı sıra Buket Gülübay ve Derya Cebecioğlu ile sözleşme imzalandı.

Üç oyuncu da 2018-2019 sezonu itibarıyla VakıfBank'ın A takımında yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.