pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mediamarkt'ta Teb'den Sıfır Faiz Ve 12 Ay Taksit Fırsatı

Spor 18.06.2018 - 10:33, Güncelleme: 18.06.2018 - 10:33
 

Mediamarkt'ta Teb'den Sıfır Faiz Ve 12 Ay Taksit Fırsatı

MediaMarkt ve TEB, tüm ürünlerde marka, model fark etmeksizin masrafsız, sıfır faiz ve 12 ay taksit fırsatı sunuyor

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt ve Türk Ekonomi Bankası (TEB), masrafsız ve faizsiz 12 ay taksit imkanı sunuyor. MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, TEB ile iş birliği doğrultusunda tüm ürünlerde marka, model fark etmeksizin masrafsız, sıfır faiz ve 12 ay taksit fırsatı sağlıyor. Tüm MediaMarkt mağazalarında, 15 Haziran ila 16 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 15 bin liraya kadar olan alışverişlerde kredi kullanmak mümkün.
MediaMarkt ve TEB, tüm ürünlerde marka, model fark etmeksizin masrafsız, sıfır faiz ve 12 ay taksit fırsatı sunuyor

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt ve Türk Ekonomi Bankası (TEB), masrafsız ve faizsiz 12 ay taksit imkanı sunuyor.

MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, TEB ile iş birliği doğrultusunda tüm ürünlerde marka, model fark etmeksizin masrafsız, sıfır faiz ve 12 ay taksit fırsatı sağlıyor.

Tüm MediaMarkt mağazalarında, 15 Haziran ila 16 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 15 bin liraya kadar olan alışverişlerde kredi kullanmak mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.