pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yahşihan'da Gıda Denetimleri Arttı

14.06.2018 - 16:08, Güncelleme: 14.06.2018 - 16:08
 

Yahşihan'da Gıda Denetimleri Arttı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde gıda denetimleri arttı.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde gıda denetimleri arttı.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri lokanta, unlu mamüller, tatlı üretim satış yerleri, ekmek ve pide üretim yerleri, şeker ve şekerli mamüller ile ramazan paketi hazırlayan iş yerlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için gıda denetimleri yaptı.Gıda denetimlerine katılan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özgür Başyiğit, Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimleri artırdıklarını söyledi.Vatandaşlar için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başyiğit, denetimlerin devam edeceğini aktardı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde gıda denetimleri arttı.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde gıda denetimleri arttı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri lokanta, unlu mamüller, tatlı üretim satış yerleri, ekmek ve pide üretim yerleri, şeker ve şekerli mamüller ile ramazan paketi hazırlayan iş yerlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için gıda denetimleri yaptı.

Gıda denetimlerine katılan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özgür Başyiğit, Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimleri artırdıklarını söyledi.

Vatandaşlar için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başyiğit, denetimlerin devam edeceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.