pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman Emniyetinin Dronlu Denetimi

14.06.2018 - 12:38, Güncelleme: 14.06.2018 - 12:38
 

Karaman Emniyetinin Dronlu Denetimi

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi tedbirlerini arttırıken, kent meydanında ve karayollarında drone kullanarak havadan denetim...

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi tedbirlerini arttırıken, kent meydanında ve karayollarında drone kullanarak havadan denetim yaptı.Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında drone havalandıran ekipler bölgeyi mercek altına aldı. Alınan görüntüler doğrultusunda bölgelere ekipler sevk edildi.Yetkililer karayollarında ve kent merkezinde bu tür uygulamaların bayram süresince devam edeceğini belirterek, "Bu uygulama sayesinde belli bir alanı devamlı olarak gözlemleyebiliyoruz. Özellikle trafik yoğunluğunun olduğu bölgeleri daha iyi tespit ediyoruz. Karaman'da bu drone'den 2 tane var. Bir tanesini kent merkezinde, bir tanesi de karayollarında kullanıyoruz." dediler.
KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi tedbirlerini arttırıken, kent meydanında ve karayollarında drone kullanarak havadan denetim...

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi tedbirlerini arttırıken, kent meydanında ve karayollarında drone kullanarak havadan denetim yaptı.

Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında drone havalandıran ekipler bölgeyi mercek altına aldı. Alınan görüntüler doğrultusunda bölgelere ekipler sevk edildi.

Yetkililer karayollarında ve kent merkezinde bu tür uygulamaların bayram süresince devam edeceğini belirterek, "Bu uygulama sayesinde belli bir alanı devamlı olarak gözlemleyebiliyoruz. Özellikle trafik yoğunluğunun olduğu bölgeleri daha iyi tespit ediyoruz. Karaman'da bu drone'den 2 tane var. Bir tanesini kent merkezinde, bir tanesi de karayollarında kullanıyoruz." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.