pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Tır İle Minibüs Çarpıştı: 14 Yaralı

13.06.2018 - 17:48, Güncelleme: 13.06.2018 - 17:48
 

Eskişehir'de Tır İle Minibüs Çarpıştı: 14 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Nejat Uyar yönetimindeki...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Nejat Uyar yönetimindeki 03 HM 737 plakalı tır, Eskişehir Caddesi Sanayi Kavşağı'nda Ramazan İyigün'ün kullandığı 26 VK 606 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan 13 kişi, yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir ve Çifteler'deki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Nejat Uyar yönetimindeki...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nejat Uyar yönetimindeki 03 HM 737 plakalı tır, Eskişehir Caddesi Sanayi Kavşağı'nda Ramazan İyigün'ün kullandığı 26 VK 606 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan 13 kişi, yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir ve Çifteler'deki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.