pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafif Ticari Araç İle Kamyonet Çarpıştı: 6 Yaralı

09.06.2018 - 21:28, Güncelleme: 09.06.2018 - 21:28
 

Hafif Ticari Araç İle Kamyonet Çarpıştı: 6 Yaralı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.Recep Yulaf idaresindeki 71 DT 235...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.Recep Yulaf idaresindeki 71 DT 235 plakalı kamyonet ile Fatih Develi yönetimindeki 71 AB 573 plakalı hafif ticari araç, Kırıkkale-Kulu karayolunda çarpıştı.Kazada sürücü Develi ile araçlarda bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.Recep Yulaf idaresindeki 71 DT 235...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Recep Yulaf idaresindeki 71 DT 235 plakalı kamyonet ile Fatih Develi yönetimindeki 71 AB 573 plakalı hafif ticari araç, Kırıkkale-Kulu karayolunda çarpıştı.

Kazada sürücü Develi ile araçlarda bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.