pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Sanığı Eski Ösym Başkanı Demir'in Yargılandığı Dava

07.06.2018 - 14:48, Güncelleme: 07.06.2018 - 14:48
 

Fetö Sanığı Eski Ösym Başkanı Demir'in Yargılandığı Dava

Askeri lise sınavları soruşturması kapsamında haklarında dava açılan Ali Demir ile biri firari 4 sanığın yargılanmasına devam edildi- ÖSYM Başkanı Demir, yurt dışı çıkış yasağı olmamasına rağmen pasaport alamadığını belirterek mahkemeden bu konudaki mağdu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan, aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu biri firari 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, askeri lise sınavlarına ilişkin soruşturma çerçevesinde yargılanan tutuksuz sanıklar eski ÖSYM Başkanı Ali Demir ve Hüseyin A. ile bazı sanık avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Ömer P. ve Engin Y. ile firari Eşref C. duruşmaya katılmadı.Mahkeme başkanının, hakkında herhangi bir tedbir olup olmadığını sorması üzerine eski ÖSYM Başkanı Demir, yurt dışı çıkış yasağı olmamasına rağmen pasaport alamadığını ve bu konudaki mağduriyetinin giderilmesini talep etti. Önceki duruşmada firari sanık Eşref C. için yakalama kararı çıkardıklarını anımsatan mahkeme heyeti, bazı kurumlara yazdıkları müzekkerelere cevap gelmediğini belirterek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Eylül'e erteledi.
Askeri lise sınavları soruşturması kapsamında haklarında dava açılan Ali Demir ile biri firari 4 sanığın yargılanmasına devam edildi- ÖSYM Başkanı Demir, yurt dışı çıkış yasağı olmamasına rağmen pasaport alamadığını belirterek mahkemeden bu konudaki mağdu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan, aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu biri firari 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, askeri lise sınavlarına ilişkin soruşturma çerçevesinde yargılanan tutuksuz sanıklar eski ÖSYM Başkanı Ali Demir ve Hüseyin A. ile bazı sanık avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Ömer P. ve Engin Y. ile firari Eşref C. duruşmaya katılmadı.

Mahkeme başkanının, hakkında herhangi bir tedbir olup olmadığını sorması üzerine eski ÖSYM Başkanı Demir, yurt dışı çıkış yasağı olmamasına rağmen pasaport alamadığını ve bu konudaki mağduriyetinin giderilmesini talep etti.

Önceki duruşmada firari sanık Eşref C. için yakalama kararı çıkardıklarını anımsatan mahkeme heyeti, bazı kurumlara yazdıkları müzekkerelere cevap gelmediğini belirterek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Eylül'e erteledi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.