pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Servis Sürücüleri Sertifikalarını Aldı

07.06.2018 - 14:33, Güncelleme: 07.06.2018 - 14:33
 

Ulaş'ta Servis Sürücüleri Sertifikalarını Aldı

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okul servis sürücülerine yönelik açılan kursu tamamlayan 17 araç sürücüsü...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okul servis sürücülerine yönelik açılan kursu tamamlayan 17 araç sürücüsü sertifikalarını aldı.Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla bu kursun açıldığını söyledi.Kursta sürücülerin uyması gereken kurallar, taşıtlarda aranacak özellikler ve güvenli sürüş bilinci gibi konularda eğitim verildiğini aktaran Yılmaz, "Sürücülerimiz kursta almış oldukları bilgileri uygulasınlar. Bu eğitimler sonucunda toplumumuzda daha bilinçli, daha güler yüzlü ve mesleğine bağlı sürücüler olarak yeni eğitim öğretim sezonuna daha hazır olacaksınız." diye konuştu.Konuşmanın ardından sürücülere sertifikaları dağıtıldı.Törene Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Duman, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hayrettin Doğan katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okul servis sürücülerine yönelik açılan kursu tamamlayan 17 araç sürücüsü...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okul servis sürücülerine yönelik açılan kursu tamamlayan 17 araç sürücüsü sertifikalarını aldı.

Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla bu kursun açıldığını söyledi.

Kursta sürücülerin uyması gereken kurallar, taşıtlarda aranacak özellikler ve güvenli sürüş bilinci gibi konularda eğitim verildiğini aktaran Yılmaz, "Sürücülerimiz kursta almış oldukları bilgileri uygulasınlar. Bu eğitimler sonucunda toplumumuzda daha bilinçli, daha güler yüzlü ve mesleğine bağlı sürücüler olarak yeni eğitim öğretim sezonuna daha hazır olacaksınız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından sürücülere sertifikaları dağıtıldı.

Törene Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Duman, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hayrettin Doğan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.