pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Kızılayı'ndan Ramazan Yardımı

07.06.2018 - 13:13, Güncelleme: 07.06.2018 - 13:13
 

Türk Kızılayı'ndan Ramazan Yardımı

KIRIKKALE (AA) - Türk Kızılayı, ramazan ayı dolayısıyla Bahşili ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine yardımda bulundu.Türk Kızılayı Bahşili Şube Başkanı...

KIRIKKALE (AA) - Türk Kızılayı, ramazan ayı dolayısıyla Bahşili ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine yardımda bulundu.Türk Kızılayı Bahşili Şube Başkanı Barış Gümüşbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Türk Kızılayı'nın hem gıda hem de nakit yardımı yapmaya başladığını söyledi.Kendilerinin de ihtiyaç sahibi 100 kişiye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Gümüşbaş, "İlçe merkezindeki 5 mahalle ve ilçeye bağlı 5 köye giderek ziyarette bulunup yardım kolilerini teslim ediyoruz. Yaşlılarımızla, gençlerimizle ve engellilerimizle sohbet ediyoruz. Taşımada yardımcı olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.Gümüşbaş, gıda yardımının yanında 35 bin lira nakit yardımın da yapıldığını kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Türk Kızılayı, ramazan ayı dolayısıyla Bahşili ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine yardımda bulundu.Türk Kızılayı Bahşili Şube Başkanı...

KIRIKKALE (AA) - Türk Kızılayı, ramazan ayı dolayısıyla Bahşili ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine yardımda bulundu.

Türk Kızılayı Bahşili Şube Başkanı Barış Gümüşbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Türk Kızılayı'nın hem gıda hem de nakit yardımı yapmaya başladığını söyledi.

Kendilerinin de ihtiyaç sahibi 100 kişiye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Gümüşbaş, "İlçe merkezindeki 5 mahalle ve ilçeye bağlı 5 köye giderek ziyarette bulunup yardım kolilerini teslim ediyoruz. Yaşlılarımızla, gençlerimizle ve engellilerimizle sohbet ediyoruz. Taşımada yardımcı olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Gümüşbaş, gıda yardımının yanında 35 bin lira nakit yardımın da yapıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.