pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

07.06.2018 - 11:33, Güncelleme: 07.06.2018 - 11:33
 

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

AKSARAY (AA) - Aksaray’da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı yapılan bir eve düzenlenen operasyonda 343 gram esrar maddesi ile ruhsatsız silah...

AKSARAY (AA) - Aksaray’da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı yapılan bir eve düzenlenen operasyonda 343 gram esrar maddesi ile ruhsatsız silah ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Hashas Mahallesi'nde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen kişilere yönelik çalışma başlatan jandarma ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.Evde yapılan aramada, kağıt ve plastik torbalara konularak evin çeşitli yerlerinde saklanmış vaziyette toplam 334 gram kubar esrar, 9 gram toz esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kurusıkıdan bozma 9 milimetre tabanca bulundu. Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.
AKSARAY (AA) - Aksaray’da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı yapılan bir eve düzenlenen operasyonda 343 gram esrar maddesi ile ruhsatsız silah...

AKSARAY (AA) - Aksaray’da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı yapılan bir eve düzenlenen operasyonda 343 gram esrar maddesi ile ruhsatsız silah ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Hashas Mahallesi'nde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen kişilere yönelik çalışma başlatan jandarma ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Evde yapılan aramada, kağıt ve plastik torbalara konularak evin çeşitli yerlerinde saklanmış vaziyette toplam 334 gram kubar esrar, 9 gram toz esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kurusıkıdan bozma 9 milimetre tabanca bulundu.

Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.