pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış

06.06.2018 - 16:18, Güncelleme: 06.06.2018 - 16:18
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı İlçe Başkanlığı teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı İlçe Başkanlığı teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağış yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve partililer Ziraat Bankası'na gittikten sonra gişelerden Erdoğan'ın seçim kampanyasına para yatırarak destekçi oldu. Başkan Mehmet Gökgöz, partililerin gönlünden kopan miktarda bağışta bulunduklarını belirterek, "Bağış yapan vatandaşlara ve partililerimize, teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi bu yardım konusunda yalnız bırakmadılar. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmama adına bağışta bulunduk. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı İlçe Başkanlığı teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı İlçe Başkanlığı teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağış yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve partililer Ziraat Bankası'na gittikten sonra gişelerden Erdoğan'ın seçim kampanyasına para yatırarak destekçi oldu.

Başkan Mehmet Gökgöz, partililerin gönlünden kopan miktarda bağışta bulunduklarını belirterek, "Bağış yapan vatandaşlara ve partililerimize, teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi bu yardım konusunda yalnız bırakmadılar. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmama adına bağışta bulunduk. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.