pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahçede Çalışan Kadını "Yorgun Mermi" Yaralamış

06.06.2018 - 15:18, Güncelleme: 06.06.2018 - 15:18
 

Bahçede Çalışan Kadını "Yorgun Mermi" Yaralamış

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bahçede çalışan kadının sırtına isabet eden kurşunla yaralandığı olayın, asker uğurlama eğlencesinde tabancayla havaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bahçede çalışan kadının sırtına isabet eden kurşunla yaralandığı olayın, asker uğurlama eğlencesinde tabancayla havaya ateş edilmesi sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı. Merkeze bağlı Özbağ beldesinde Aliye T'nin, bir süre önce bahçede çalışırken sırtına isabet eden kurşunla yaralanması olayını araştıran polis ekipleri, o tarihte belde merkezi dışında dağlık arazide asker uğurlama eğlencesi düzenlendiğini ve burada havaya silahla rastgele ateş açıldığını tespit etti.Buradan aldıkları mermi kovanları ile Aliye T'nin sırtına saplanan çekirdeği inceleyen ekipler, kovanla çekirdeğin eşleştiğini belirledi. Aliye T'nin yaralanmasına neden olan ve ateş açılmasının ardından havadaki seyrini tamamlayarak yere düşmesi nedeniyle “yorgun mermi” olarak adlandırılan mühimmatın ateşlendiği silahı kullandığı öne sürülen R.O. ve M.C, ifadeleri almak üzere emniyete götürüldü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bahçede çalışan kadının sırtına isabet eden kurşunla yaralandığı olayın, asker uğurlama eğlencesinde tabancayla havaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bahçede çalışan kadının sırtına isabet eden kurşunla yaralandığı olayın, asker uğurlama eğlencesinde tabancayla havaya ateş edilmesi sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı.

Merkeze bağlı Özbağ beldesinde Aliye T'nin, bir süre önce bahçede çalışırken sırtına isabet eden kurşunla yaralanması olayını araştıran polis ekipleri, o tarihte belde merkezi dışında dağlık arazide asker uğurlama eğlencesi düzenlendiğini ve burada havaya silahla rastgele ateş açıldığını tespit etti.

Buradan aldıkları mermi kovanları ile Aliye T'nin sırtına saplanan çekirdeği inceleyen ekipler, kovanla çekirdeğin eşleştiğini belirledi.

Aliye T'nin yaralanmasına neden olan ve ateş açılmasının ardından havadaki seyrini tamamlayarak yere düşmesi nedeniyle “yorgun mermi” olarak adlandırılan mühimmatın ateşlendiği silahı kullandığı öne sürülen R.O. ve M.C, ifadeleri almak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.