pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Eroğlu Sözünü Tuttu

05.06.2018 - 17:28, Güncelleme: 05.06.2018 - 17:28
 

Bakan Eroğlu Sözünü Tuttu

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Eskişehir ziyareti sırasında engelli bir vatandaşın istediği ceviz fidanlarını gönderdi.Vilayet...

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Eskişehir ziyareti sırasında engelli bir vatandaşın istediği ceviz fidanlarını gönderdi.Vilayet Meydanı'da önceki gün gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış merasiminin ardından burada vatandaşlarla iftar yapan Bakan Eroğlu'dan ceviz fidanı isteyen 52 yaşındaki Sami Dönertaş'ın isteği yerine getirildi. İftar sırasında çok sevdiğini söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de telefonla görüştürdüğü Dönertaş'ın fidan isteğini bizzat yerine getireceğini ifade eden Eroğlu'nun talimatı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları Yenidoğan Mahallesi'nde gitti. Ceviz fidanlarını teslim alan Dönertaş, sözünü yerine getirdiği için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Eskişehir ziyareti sırasında engelli bir vatandaşın istediği ceviz fidanlarını gönderdi.Vilayet...

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Eskişehir ziyareti sırasında engelli bir vatandaşın istediği ceviz fidanlarını gönderdi.

Vilayet Meydanı'da önceki gün gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış merasiminin ardından burada vatandaşlarla iftar yapan Bakan Eroğlu'dan ceviz fidanı isteyen 52 yaşındaki Sami Dönertaş'ın isteği yerine getirildi.

İftar sırasında çok sevdiğini söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de telefonla görüştürdüğü Dönertaş'ın fidan isteğini bizzat yerine getireceğini ifade eden Eroğlu'nun talimatı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları Yenidoğan Mahallesi'nde gitti.

Ceviz fidanlarını teslim alan Dönertaş, sözünü yerine getirdiği için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.