pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Sergi Açıldı

04.06.2018 - 11:18, Güncelleme: 04.06.2018 - 11:18
 

Ulaş'ta Sergi Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesi Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda, "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar" sergisi açıldı.İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesi Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda, "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar" sergisi açıldı.İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz tarafından açılan sergide, ahşap boyama tepsiler, sandıklar, takı, tesbih kutuları, kapı süslerinden oluşan yaklaşık 200 eser bulunuyor.Serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, "Öğrencilerimizin şimdiden teknoloji ve tasarım alanlarına yönlendirilmesi ve bu alanlarda çalışmalar yapması, onlara önemli yetenekler kazandıracaktır." dedi. Açılışa, İlçeMilli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik, Halil Duman daire amirleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesi Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda, "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar" sergisi açıldı.İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesi Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda, "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar" sergisi açıldı.

İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz tarafından açılan sergide, ahşap boyama tepsiler, sandıklar, takı, tesbih kutuları, kapı süslerinden oluşan yaklaşık 200 eser bulunuyor.

Serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, "Öğrencilerimizin şimdiden teknoloji ve tasarım alanlarına yönlendirilmesi ve bu alanlarda çalışmalar yapması, onlara önemli yetenekler kazandıracaktır." dedi.

Açılışa, İlçeMilli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik, Halil Duman daire amirleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.