pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Asayiş

03.06.2018 - 08:53, Güncelleme: 03.06.2018 - 08:53
 

Sivas'ta Asayiş

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen kumar ve tombala operasyonunda 1 iş yeri hakkında yasal işlem yapıldı. Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen kumar ve tombala operasyonunda 1 iş yeri hakkında yasal işlem yapıldı. Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde ve ilçelerde eş zamanlı olarak kumar ve tombala uygulaması adı altında 45 ekip ve 141 personel ile uygulama gerçekleştirildi. Polis ekiplerince yapılan bu uygulamada, bin 897 kişi sorgulanırken, 1 aranan şahıs gözaltına alındı, 4 şahsa ise yoklama kaçağından gerekli tebliğ yapıldı. Uygulamalarda denetlenen 157 iş yerinden birinin sahibine de tutanak düzenlendi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen kumar ve tombala operasyonunda 1 iş yeri hakkında yasal işlem yapıldı. Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen kumar ve tombala operasyonunda 1 iş yeri hakkında yasal işlem yapıldı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde ve ilçelerde eş zamanlı olarak kumar ve tombala uygulaması adı altında 45 ekip ve 141 personel ile uygulama gerçekleştirildi.

Polis ekiplerince yapılan bu uygulamada, bin 897 kişi sorgulanırken, 1 aranan şahıs gözaltına alındı, 4 şahsa ise yoklama kaçağından gerekli tebliğ yapıldı.

Uygulamalarda denetlenen 157 iş yerinden birinin sahibine de tutanak düzenlendi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.