pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan İşçilerle Buluştu

01.06.2018 - 19:28, Güncelleme: 01.06.2018 - 19:28
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan İşçilerle Buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işçilerle buluşmaya devam ediyor.Milletvekili Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Karacan işçilerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, hükümet olarak başından beri sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmanın ancak iyi işleyen bir demokrasi ile mümkün olduğunu bildiklerini kaydetti.Günün ilk ışıklarıyla evlerinden çıkıp alın teriyle rızkını kazanan işçilerin hayatını kolaylaştırmak için atılacak daha çok adımlarının olduğunu ifade eden Karacan, "İktidarlarımız döneminde ekonomide önemli bir atılım gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte ise özel sektör öncülüğünde verimlilik artışına dayalı büyüme stratejimizi daha güçlü bir şekilde uygulamayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.Konuşmasının ardından Karacan, işçilerin sorunlarını dinleyerek sohbet etti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işçilerle buluşmaya devam ediyor.

Milletvekili Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Karacan işçilerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, hükümet olarak başından beri sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmanın ancak iyi işleyen bir demokrasi ile mümkün olduğunu bildiklerini kaydetti.

Günün ilk ışıklarıyla evlerinden çıkıp alın teriyle rızkını kazanan işçilerin hayatını kolaylaştırmak için atılacak daha çok adımlarının olduğunu ifade eden Karacan, "İktidarlarımız döneminde ekonomide önemli bir atılım gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte ise özel sektör öncülüğünde verimlilik artışına dayalı büyüme stratejimizi daha güçlü bir şekilde uygulamayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasının ardından Karacan, işçilerin sorunlarını dinleyerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.