pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hepsiburada Anne Söyleşileri’nin Konuğu Dr. Çiğdem Yavrucu

29.05.2018 - 17:03, Güncelleme: 29.05.2018 - 17:03
 

Hepsiburada Anne Söyleşileri’nin Konuğu Dr. Çiğdem Yavrucu

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, çocukların sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlatmak üzere Hepsiburada Facebook sayfası canlı yayınına konuk olacak- Yayın, 30 mayıs çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyl

İSTANBUL (AA) - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, çocukların sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlatmak üzere Hepsiburada Facebook sayfası canlı yayınına misafir olacak. Yayın, 30 mayıs çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyla Hepsiburada Facebook sayfasında izleyicilerle buluşacak.Hepsiburada açıklamasına göre,Yavrucu, Hepsiburada Facebook sayfasından gerçekleştirilecek canlı yayında, çocuklarının sağlığını korumak için her şeyi yapan annelerin merak ettiği soruları cevaplayacak. Çocukların psikolojik ve fizyolojik olarak sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için değerli önerilerde bulunacak olan Yavrucu, çocuk sağlığını tehdit etmeyen, eğitici, öğretici, geliştirici kitap ve oyuncak önerilerini de Hepsiburada Anne Söyleşileri’nde paylaşacak. Söyleşi kapsamında gün boyu "Anne Söyleşileri" kategorisinde bulunan seçili çocuk kitapları ve anne bebek ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Doktor Çiğdem Yavrucu’nun çocuk sağlığı konusunda önemli bilgiler vereceği canlı yayın, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyla Hepsiburada Facebook sayfasında izleyicilerle buluşacak.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, çocukların sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlatmak üzere Hepsiburada Facebook sayfası canlı yayınına konuk olacak- Yayın, 30 mayıs çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyl

İSTANBUL (AA) - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, çocukların sağlığını korumak için yapılması gerekenleri anlatmak üzere Hepsiburada Facebook sayfası canlı yayınına misafir olacak. Yayın, 30 mayıs çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyla Hepsiburada Facebook sayfasında izleyicilerle buluşacak.

Hepsiburada açıklamasına göre,Yavrucu, Hepsiburada Facebook sayfasından gerçekleştirilecek canlı yayında, çocuklarının sağlığını korumak için her şeyi yapan annelerin merak ettiği soruları cevaplayacak.

Çocukların psikolojik ve fizyolojik olarak sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için değerli önerilerde bulunacak olan Yavrucu, çocuk sağlığını tehdit etmeyen, eğitici, öğretici, geliştirici kitap ve oyuncak önerilerini de Hepsiburada Anne Söyleşileri’nde paylaşacak.

Söyleşi kapsamında gün boyu "Anne Söyleşileri" kategorisinde bulunan seçili çocuk kitapları ve anne bebek ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Doktor Çiğdem Yavrucu’nun çocuk sağlığı konusunda önemli bilgiler vereceği canlı yayın, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te Burçak Birben’in sunumuyla Hepsiburada Facebook sayfasında izleyicilerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.