pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Girgin'den Köy Ziyareti

29.05.2018 - 13:53, Güncelleme: 29.05.2018 - 13:53
 

Kaymakam Girgin'den Köy Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, köy ziyaretlerine devam ediyor.Girgin, İkizler köyüne giderek burada muhtar ve köylülerle sohbet etti. Talep...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, köy ziyaretlerine devam ediyor.Girgin, İkizler köyüne giderek burada muhtar ve köylülerle sohbet etti. Talep ve istekleri dinleyen Kaymakam Girgin, yapılacak çalışmalar ve köylere uygulanacak projeler hakkında bilgi verdi.İkizler köyüne yapılan ve Kaman'ı Ankara ve Konya karayollarına bağlayan yol çalışmasını ve viyadük inşaatını inceleyen Girgin, köyün genel sorunları hakkında da köylülerle görüş alışverişinde bulundu.Ziyarete, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Mülayim ve kurum müdürleri de katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, köy ziyaretlerine devam ediyor.Girgin, İkizler köyüne giderek burada muhtar ve köylülerle sohbet etti. Talep...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Girgin, İkizler köyüne giderek burada muhtar ve köylülerle sohbet etti. Talep ve istekleri dinleyen Kaymakam Girgin, yapılacak çalışmalar ve köylere uygulanacak projeler hakkında bilgi verdi.

İkizler köyüne yapılan ve Kaman'ı Ankara ve Konya karayollarına bağlayan yol çalışmasını ve viyadük inşaatını inceleyen Girgin, köyün genel sorunları hakkında da köylülerle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Mülayim ve kurum müdürleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.