pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Seçim Çalışmaları

28.05.2018 - 13:58, Güncelleme: 28.05.2018 - 13:58
 

Başkentte Seçim Çalışmaları

ANKARA (AA) - CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Başkaraağaç, seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti. Eski...

ANKARA (AA) - CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Başkaraağaç, seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti. Eski Ayaş Belediye Başkanı Başkarağaç, ziyaret ettiği Ticaret Odası, Demirciler ve Sobacılar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası ve esnaflara çalışmalarını anlattı. Başkaraağaç, ziyaretlerinde vatandaşlardan, Ankara’ya sahip çıkacak bir hemşehriye destekçi olmalarını istedi. Bölgeyi çok iyi bildiğini kaydeden Başkaraağaç, "2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu sürede birçok güzel kalıcı çalışmalarda bulunduk. Bu dönemde Ankara’ya, bölgeye, başkente ve ilçelerine sahip çıkacak, Ankara’nın öz evladı olarak sizleri temsil edeceğiz." ifadesini kullandı. CHP Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Başkaraağaç, İlçe Başkanı Ali Uysal'dan bilgi aldı.
ANKARA (AA) - CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Başkaraağaç, seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti. Eski...

ANKARA (AA) - CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Başkaraağaç, seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Eski Ayaş Belediye Başkanı Başkarağaç, ziyaret ettiği Ticaret Odası, Demirciler ve Sobacılar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası ve esnaflara çalışmalarını anlattı.

Başkaraağaç, ziyaretlerinde vatandaşlardan, Ankara’ya sahip çıkacak bir hemşehriye destekçi olmalarını istedi.

Bölgeyi çok iyi bildiğini kaydeden Başkaraağaç, "2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu sürede birçok güzel kalıcı çalışmalarda bulunduk. Bu dönemde Ankara’ya, bölgeye, başkente ve ilçelerine sahip çıkacak, Ankara’nın öz evladı olarak sizleri temsil edeceğiz." ifadesini kullandı.

CHP Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Başkaraağaç, İlçe Başkanı Ali Uysal'dan bilgi aldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.