pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Toki Konutlarının İnşaatına Başlandı

24.05.2018 - 15:58, Güncelleme: 24.05.2018 - 15:58
 

Toki Konutlarının İnşaatına Başlandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen konutların inşaat çalışması, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatıldı.Belediyeden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen konutların inşaat çalışması, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir'de modern şehirciliğin geliştirilmesi anlamında ortaya konulan ve kentin en nitelikli projelerinden birisi olarak değerlendirilen TOKİ konutları ve yaşam alanı inşaatına başlanıldı.Nevşehir-Aksaray çevre yolundaki çalışmada 112 bin metrekare alan üzerine bin 410 konutun inşa edileceği kaydedildi.Açıklamada, konutların halka arz edileceği tarihin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisine yer verildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen konutların inşaat çalışması, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatıldı.Belediyeden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen konutların inşaat çalışması, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir'de modern şehirciliğin geliştirilmesi anlamında ortaya konulan ve kentin en nitelikli projelerinden birisi olarak değerlendirilen TOKİ konutları ve yaşam alanı inşaatına başlanıldı.

Nevşehir-Aksaray çevre yolundaki çalışmada 112 bin metrekare alan üzerine bin 410 konutun inşa edileceği kaydedildi.

Açıklamada, konutların halka arz edileceği tarihin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.