pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

24.05.2018 - 13:33, Güncelleme: 24.05.2018 - 13:33
 

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Kırşehir'de bayrak değişimi...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Kırşehir'de bayrak değişimi olacağını belirtti.Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, 25-26. Dönem Kırşehir Milletvekilliği görevinin 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle sona ereceğini, bu süreçte partisinin yeni isimleri aday gösterdiğini ifade ederek, görev yaptığı dönemde Kırşehir'e önemli hizmetler verildiğini vurguladı.Milletvekili olduğu dönemde Kırşehir'de genel seçimler, referandum, hain darbe girişimi gibi önemli süreçlerin yaşandığını vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:"24 Haziran seçimlerinde bayrak değişimi olacak Kırşehir'de yine AK Parti destan yazacak ve iki kardeşimiz 27. dönemde Kırşehir'de bu bayrağı göğüsleyecek. İl başkanlığından bu yana destek verdiğim, destek aldığım Mustafa Kendirli ve Kırşehir için güzel işler yapacağını düşündüğüm Necmettin Erkan kardeşlerime desteklerinizi bekliyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a 'Büyük Türkiye Güçlü Türkiye' yolunda 24 Haziran seçimlerinde Kırşehir'den ciddi destek bekliyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Kırşehir'de bayrak değişimi...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Kırşehir'de bayrak değişimi olacağını belirtti.

Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, 25-26. Dönem Kırşehir Milletvekilliği görevinin 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle sona ereceğini, bu süreçte partisinin yeni isimleri aday gösterdiğini ifade ederek, görev yaptığı dönemde Kırşehir'e önemli hizmetler verildiğini vurguladı.

Milletvekili olduğu dönemde Kırşehir'de genel seçimler, referandum, hain darbe girişimi gibi önemli süreçlerin yaşandığını vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"24 Haziran seçimlerinde bayrak değişimi olacak Kırşehir'de yine AK Parti destan yazacak ve iki kardeşimiz 27. dönemde Kırşehir'de bu bayrağı göğüsleyecek. İl başkanlığından bu yana destek verdiğim, destek aldığım Mustafa Kendirli ve Kırşehir için güzel işler yapacağını düşündüğüm Necmettin Erkan kardeşlerime desteklerinizi bekliyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a 'Büyük Türkiye Güçlü Türkiye' yolunda 24 Haziran seçimlerinde Kırşehir'den ciddi destek bekliyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.