pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Servis Sürücülerine Eğitim

23.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 23.05.2018 - 12:08
 

Ulaş'ta Servis Sürücülerine Eğitim

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine "İş Güvenliği ve Trafik Eğitimi" verildi.2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine "İş Güvenliği ve Trafik Eğitimi" verildi.2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından servis sürücüleri bilgilendirildi.Kaymakamlık konferans salonunda verilen seminerde, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik ve İş Güvenlik Uzmanı Rıza Kahvecioğlu sürücüleri uyması gereken kurallar, taşıtlarda aranacak özellikler ve güvenli sürüş bilinci gibi konularda sunum yaptı.Seminere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun ve sürücüler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine "İş Güvenliği ve Trafik Eğitimi" verildi.2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine "İş Güvenliği ve Trafik Eğitimi" verildi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından servis sürücüleri bilgilendirildi.

Kaymakamlık konferans salonunda verilen seminerde, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik ve İş Güvenlik Uzmanı Rıza Kahvecioğlu sürücüleri uyması gereken kurallar, taşıtlarda aranacak özellikler ve güvenli sürüş bilinci gibi konularda sunum yaptı.

Seminere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun ve sürücüler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.