pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor, Beşiktaş Maçına Hazır

18.05.2018 - 19:48, Güncelleme: 18.05.2018 - 19:48
 

Sivasspor, Beşiktaş Maçına Hazır

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.Antrenmanın ardından kırmızı-beyazlı ekip, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, yarın saat 19.00'da Vodafone Park'ta karşılaşacak.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Antrenmanın ardından kırmızı-beyazlı ekip, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, yarın saat 19.00'da Vodafone Park'ta karşılaşacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.