pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

18.05.2018 - 15:13, Güncelleme: 18.05.2018 - 15:13
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yaman mesajında, geleceğin sahipleri gençlerin yarınların umut ve güneşi olacağını belirtti.19 Mayıs'ın geçmişi, bugünü ve geleceği birbirine bağlayan en önemli dönüm noktası olduğunu ifade eden Yaman şunları kaydetti:"Dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar eğitimli, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. En doğru yatırımın insana ve gençlere yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır.Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en baştan gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yaman mesajında, geleceğin sahipleri gençlerin yarınların umut ve güneşi olacağını belirtti.

19 Mayıs'ın geçmişi, bugünü ve geleceği birbirine bağlayan en önemli dönüm noktası olduğunu ifade eden Yaman şunları kaydetti:

"Dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar eğitimli, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. En doğru yatırımın insana ve gençlere yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en baştan gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.