pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Ak Parti Ve Mhp'den Ziyaret

16.05.2018 - 16:13, Güncelleme: 16.05.2018 - 16:13
 

Kızılcahamam'da Ak Parti Ve Mhp'den Ziyaret

ANKARA (AA) - Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'i makamlarında ziyaret etti.Acar ve Gökmen, ilçede yapmış oldukları hizmetler ve çalışmalar dolayısıyla Başsavcısı Eker ve Emniyet Müdürü Ulubey'i tebrik ederek plaket takdim ettiler.Eker ve Ulubey, ziyaretlerinden ve plaketlerinden dolayı Başkan Acar’a ve Gökmen’e teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'i makamlarında ziyaret etti.

Acar ve Gökmen, ilçede yapmış oldukları hizmetler ve çalışmalar dolayısıyla Başsavcısı Eker ve Emniyet Müdürü Ulubey'i tebrik ederek plaket takdim ettiler.

Eker ve Ulubey, ziyaretlerinden ve plaketlerinden dolayı Başkan Acar’a ve Gökmen’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.