pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seyyid Burhaneddin Türbesi'ndeki İftarlar

16.05.2018 - 15:53, Güncelleme: 16.05.2018 - 15:53
 

Seyyid Burhaneddin Türbesi'ndeki İftarlar

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesinde iftar verecek. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesinde iftar verecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iftar programları için tüm hazırlıklar tamamlandı.Bu yıl her gün ortalama 3 bin kişiye iftar verilecek. İftar programlarına zaman zaman Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katılacak.Geçen yıl başlatılan Seyyid Burhaneddin Türbesi'ndeki iftarlar, özellikle iftar saatlerinde çalışmak zorunda olanlar, esnaflar, evlerine yetişemeyenler, iftarın hazzını kalabalıklar içerisinde yaşamak isteyenler ve öğrenciler başta olmak üzere her kesimden büyük ilgi görmüştü.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesinde iftar verecek. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesinde iftar verecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iftar programları için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl her gün ortalama 3 bin kişiye iftar verilecek. İftar programlarına zaman zaman Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katılacak.

Geçen yıl başlatılan Seyyid Burhaneddin Türbesi'ndeki iftarlar, özellikle iftar saatlerinde çalışmak zorunda olanlar, esnaflar, evlerine yetişemeyenler, iftarın hazzını kalabalıklar içerisinde yaşamak isteyenler ve öğrenciler başta olmak üzere her kesimden büyük ilgi görmüştü.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.