pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boğazlıyan'da Motosikletli Polis Timi Göreve Başladı

16.05.2018 - 14:58, Güncelleme: 16.05.2018 - 14:58
 

Boğazlıyan'da Motosikletli Polis Timi Göreve Başladı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğünde motosikletli trafik timi göreve başladı.İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, ilçenin trafik meselesinin...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğünde motosikletli trafik timi göreve başladı.İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, ilçenin trafik meselesinin çözümüne katkıda bulunmak için çalışmalar yaptıklarını ve ilçede motosikletli trafik timi oluşturduklarını söyledi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına emniyet teşkilatı olarak gece gündüz görev yaptıklarını belirten Şahin, "Emniyet araç parkına dahil olan motosikletle daha seri ve kolay hizmet verilebilecek. Halkımızın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması çağdaş devletin temel görevlerindendir. Polis teşkilatımız da adalet ve eşitlik çerçevesinde yasalardan aldığı gücü milletimizden aldığı destekle birleştirerek canı pahasına halkımızın güvenliğini sağlamaya devam ediyor." dedi.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğünde motosikletli trafik timi göreve başladı.İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, ilçenin trafik meselesinin...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğünde motosikletli trafik timi göreve başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, ilçenin trafik meselesinin çözümüne katkıda bulunmak için çalışmalar yaptıklarını ve ilçede motosikletli trafik timi oluşturduklarını söyledi.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına emniyet teşkilatı olarak gece gündüz görev yaptıklarını belirten Şahin, "Emniyet araç parkına dahil olan motosikletle daha seri ve kolay hizmet verilebilecek. Halkımızın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması çağdaş devletin temel görevlerindendir. Polis teşkilatımız da adalet ve eşitlik çerçevesinde yasalardan aldığı gücü milletimizden aldığı destekle birleştirerek canı pahasına halkımızın güvenliğini sağlamaya devam ediyor." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.