pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Zabıta Denetimleri

16.05.2018 - 14:48, Güncelleme: 16.05.2018 - 14:48
 

Sorgun’da Zabıta Denetimleri

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri yaptı.Sorgun Belediye Başkanı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri yaptı.Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, ekiplerin fırınlarda gerekli denetimleri yaparak temizlik kurallarına uyulup uyulmadığının, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığının, genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrol edildiğini belirtti.Gürbüz, halkın sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yapıldığını ve ramazan ayına girilmesiyle bu denetimleri daha da artıracaklarını ifade ederek, "Halkımızın sağlığını korumak için denetimler gerçekleştiriyor, hemşehrilerimizin talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri yaptı.Sorgun Belediye Başkanı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri yaptı.

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, ekiplerin fırınlarda gerekli denetimleri yaparak temizlik kurallarına uyulup uyulmadığının, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığının, genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrol edildiğini belirtti.

Gürbüz, halkın sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yapıldığını ve ramazan ayına girilmesiyle bu denetimleri daha da artıracaklarını ifade ederek, "Halkımızın sağlığını korumak için denetimler gerçekleştiriyor, hemşehrilerimizin talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.