pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

15.05.2018 - 16:28, Güncelleme: 15.05.2018 - 16:28
 

Abd'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı.Rektör Gündoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ABD'nin uluslararası hukuku yok sayarak, Tel Aviv'de bulunan büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını kınadığını ifade etti.Kudüs'ün bütün dinlerce kutsal sayılan ve hiçbir gücün tasarrufuna tabi olmayan bir yer olduğunu aktaran Gündoğan, şunları kaydetti:"Kudüs konusunda tek taraflı ve saygısızca atılan bu adımın barış ve güvenliğe hizmet etme gayesi taşımadığı gayet açıktır. Uluslararası toplumun sessiz kalmamasını umduğumuz bu adaletsizliğe karşı meşru haklarını savunan silahsız Filistin halkına yönelen devlet terörünü lanetliyor, barışçı gösteriler sırasında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı.

Rektör Gündoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ABD'nin uluslararası hukuku yok sayarak, Tel Aviv'de bulunan büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını kınadığını ifade etti.

Kudüs'ün bütün dinlerce kutsal sayılan ve hiçbir gücün tasarrufuna tabi olmayan bir yer olduğunu aktaran Gündoğan, şunları kaydetti:

"Kudüs konusunda tek taraflı ve saygısızca atılan bu adımın barış ve güvenliğe hizmet etme gayesi taşımadığı gayet açıktır. Uluslararası toplumun sessiz kalmamasını umduğumuz bu adaletsizliğe karşı meşru haklarını savunan silahsız Filistin halkına yönelen devlet terörünü lanetliyor, barışçı gösteriler sırasında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.