pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Ferfene Geleneği" Kızılcahamam'da Yaşatılıyor

15.05.2018 - 13:33, Güncelleme: 15.05.2018 - 13:33
 

"Ferfene Geleneği" Kızılcahamam'da Yaşatılıyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Cumhuriyet İlkokulu tarafından "Ferfene Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Kızılcahamam Soğuksu Milli...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Cumhuriyet İlkokulu tarafından "Ferfene Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda üçüncüsü yapılan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Okulun müdürü Ertuğrul İpek, birlik ve beraberliği simgeleyen ferfene geleneği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.Etkinlikte Ankara seymen grubu gösteri sundu. Ardından öğrencilerin ve velilerin yapmış olduğu kağıttan uçaklar arasından en güzeli seçildi.Yumurta tokuşturma yarışması ile öğrenciler ve veliler keyifli anlar yaşadı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Daha sonra, geleneksel yemekler ikram edildi.Etkinliğe, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, ilçe protokolü, belediye meclisi üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Cumhuriyet İlkokulu tarafından "Ferfene Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Kızılcahamam Soğuksu Milli...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Cumhuriyet İlkokulu tarafından "Ferfene Günü" etkinliği gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda üçüncüsü yapılan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okulun müdürü Ertuğrul İpek, birlik ve beraberliği simgeleyen ferfene geleneği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Etkinlikte Ankara seymen grubu gösteri sundu. Ardından öğrencilerin ve velilerin yapmış olduğu kağıttan uçaklar arasından en güzeli seçildi.

Yumurta tokuşturma yarışması ile öğrenciler ve veliler keyifli anlar yaşadı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Daha sonra, geleneksel yemekler ikram edildi.

Etkinliğe, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, ilçe protokolü, belediye meclisi üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.