pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erü'de Afrika Tanıtıldı

15.05.2018 - 12:18, Güncelleme: 15.05.2018 - 12:18
 

Erü'de Afrika Tanıtıldı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü ve Afrikalı Öğrenciler Birliği tarafından Afrika Tanıtım Günü...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü ve Afrikalı Öğrenciler Birliği tarafından Afrika Tanıtım Günü düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, ERÜ'de öğrenim gören Afrikalı öğrenciler, geleneksel kıyafetleriyle şiir dinletisi, tiyatro, dans gösterisi ve defile sundu. Etkinliğe katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, yaptığı konuşmada, Afrikalı öğrencilerin mezun olduklarında Türkiye-Afrika arasında gönül köprüsü olacaklarını söyledi. Çad'ın Ankara Büyükelçiliği Temsilcisi Atteyib Zakarya'nın da katıldığı etkinlik sonunda, emeği geçenlere plaket takdim edildi.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü ve Afrikalı Öğrenciler Birliği tarafından Afrika Tanıtım Günü...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü ve Afrikalı Öğrenciler Birliği tarafından Afrika Tanıtım Günü düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, ERÜ'de öğrenim gören Afrikalı öğrenciler, geleneksel kıyafetleriyle şiir dinletisi, tiyatro, dans gösterisi ve defile sundu.

Etkinliğe katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, yaptığı konuşmada, Afrikalı öğrencilerin mezun olduklarında Türkiye-Afrika arasında gönül köprüsü olacaklarını söyledi.

Çad'ın Ankara Büyükelçiliği Temsilcisi Atteyib Zakarya'nın da katıldığı etkinlik sonunda, emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.